Постинг
11.01.2009 10:12 -
Зрял фасул с кисело зеле /ден на варива/
Автор: madzharova
Категория: Хоби
Прочетен: 8756 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 11.01.2009 11:25
Прочетен: 8756 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 11.01.2009 11:25
Продукти:
300гр. зрял фасул
1/4 от средно голяма кисела зелка
1-2 ч.л. чубрица
1-2 ч.л. червен пипер
олио
Фасулът се сварява.
Нарязаното на ивички зеле се задушава в мазнината и се поръсва с червения пипер. Залива се с гореща вода и се оставя да къкри на слаб огън около час - час и половина, като периодично се разбърква и ако е необходимо, се долива още гореща вода. Добавя се чубрицата и сварения и отцеден фасул, и след 10-тина минути ястието се сваля от котлона.
Подходящо за ден на варива.
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене
За този блог
Гласове: 120
Архив